Anunț prealabil publicare documente tehnice cadastru

Anunț prealabil publicare documente tehnice cadastru

Dragi cetățeni ai localității Chirnogi!

Vă facem cunoscut faptul că în scurt timp vom începe perioada de contestații în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (Înregistrate Sistematică a Imobilelor pe raza U.A.T. Chirnogi, județul Călărași) desfășurat prin Programul Operațional Regional (Fonduri Europene), prin care toți veți beneficia de documentații cadastrale gratuite pentru imobilele pe care le dețineți în proprietate.

Alăturat, vă transmitem anunțul prealabil privind afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrului, urmând ca după stabilirea membrilor comisiei să vă comunicăm și data de începere oficială a contestațiilor și locația exactă în incinta căreia va funcționa această comisie.

ATENȚIE!!! Măsurătorile cadastrale au fost efectuate la înaltă precizie, dar având în vedere volumul extrem de mare al imobilelor de pe raza teritorială a comunei Chirnogi, nu este exclus să existe și anumite erori, greșeli, enclave, strecurate prin ”draftul” de măsurători.

Fapt pentru care, cu deosebit respect vă rugăm respectuos să vă mobilizați și să vă prezentați în fața comisiei de contestații pentru verificarea imobilelor pe care le dețineți în proprietate. În cazul neprezentării dumneavoastră, veți fi înscriși în cartea funciară în forma inițială din ”draftul” de măsurători cadastrale.”

Ultima actualizare: 12:26 | 17.05.2024

Scroll to Top
Sari la conținut